Verbouwing appartement in Amsterdam.

Portfolio Info

Appartement verbouwen en is het tijd voor een totaal nieuw interieur?

Dit was zeker het geval in Amsterdam waar een hoek appartement een totale make-over moest ondergaan. We hebben voor de klant die luxe, verrassende elementen en het hotel gevoel wilde iets unieks ontworpen.

Hal

De hal had een vreemde indeling, met een klein toilet en onpraktische hoekjes. Door het toilet iets op te schuiven en groter terug te plaatsen is de ruimte achter het oude toilet meer toegankelijk geworden. In de bruikbare ruimte die hierdoor ontstond hebben we ruimte gecreëerd voor de wasmachine, een voorraadkast en een garderobekast. Het geheel is visueel achter een lange wand waar de deuren in zijn verwerkt en daardoor aan het oog onttrokken.

Kleine luxe badkamer

De oude badkamer is verwijderd en bij de bestaande slaapkamer toegevoegd waardoor er visueel meer ruimte ontstaat. Op de plek waar de badkamer was is een grote maatwerk kastenwand gerealiseerd. Op de plek waar de oude kasten stonden is een maatwerk badkamer van 115×270 cm ontworpen. De badkamer lijkt nu bij gesloten deuren op een kast en is eenvoudig door de mozaïek deuren te openen. Een maatwerk wastafelmeubel, de grote spiegelwand en inloopdouche en de juiste afwerking maakt het interieurontwerp compleet.

Woonkamer

De woonkamer in het appartement heeft een iets andere indeling gekregen. De keuken heeft een schiereiland met een lage bar. De bar is met twee plekken aan te vullen door een uitklapbaar deel bij de wasbak te plaatsen. De flatpanel tv en audio apparatuur is in een maatwerk meubel weggewerkt. Verder heeft het gehele appartement een visgraat eikenhouten vloer.

Bent u enthousiast geworden en kan uw appartement ook een make-over gebruiken?

Neem contact op

Bekijk ook: