3D luxe badkamer

Portfolio Info

Van elke ruimte is een luxe en moderne badkamer te maken! 

In het hiernaast afgebeelde ontwerp is er niet echt sprake van een kleine badkamer maar eerder van een boven gemiddelde afmeting. Een pracht ruimte om met de juiste indeling het gevoel van luxe en weldaad tot leven te brengen. We houden dan ook altijd rekening met de functie, looprichting, sfeer en natuurlijk de wensen van de klant.

Door de ruimte te verdelen in een natte en droge groep is het voor bijvoorbeeld een toilet of wastafel bezoeker mogelijk om de ruimte weer te verlaten met droge voeten. Wat wel zo fijn is.

De inloopdouche en het vrijstaande bad geven de ruimte het wellness gevoel. En door de juiste combinatie van tegels en stukwerk, een maatwerk badkamermeubel en het juiste sanitair is ook dit badkamer ontwerp uniek en tijdloos.

Maar ook van een kleine badkamer is een luxe en moderne badkamer te creëren!

Want ook daar weten wij raad mee. Voor een appartement in Amsterdam hebben wij een totaal nieuwe indeling ontworpen. lees verder…

Waar wij goed in zijn…

Is de juiste verhouding vinden, unieke toepassingen verzinnen in de beschikbare ruimte door gebruik te maken van mooie materialen.

Neem contact op

Bekijk ook: