Maatwerk kasten voor logeer en een slaapkamer

Portfolio Info

De beste oplossing voor een zolderkamer waar standaard niet voldoet is een maatwerk interieur.

Wij ontwerpen en verwerken al uw wensen in de gewensten houtsoort, dessin en kleur. De timmerman zorgt dan ook dat het eindresultaat geheel volgens uw wensen en het interieur ontwerp opgeleverd zal gaan worden.

Dat wij naast het interieur ontwerp of de styling van uw woning ook de interieurbouw voor ons rekening nemen maakt het voor u overzichtelijk en gemakkelijk.

Neem contact op


Wens van de klant

Voor een klant in Hoofddorp was de wens duidelijk, ze willen vooral veel kastruimte. De kledingkasten moeten strak, modern en functioneel zijn. Daarnaast knieschotten in de logeer en de een slaapkamer en drie nieuwe vensterbanken. Nadat de 3D ontwerpen goed gekeurd waren kon de timmerman aan het werk. Op locatie zijn de kasten gemonteerd en afgewerkt.


Materialen

Voor een strakke afwerking hebben we gekozen voor een watervaste MDF in 18 mm dikte. Als afwerking een aantal lagen wit Ral 9016 semi gloss. En om de deuren netjes te laten sluiten zijn Soft-close scharnieren van Grass gemonteerd.


Ontwerpstudio

Heeft u ook een interieur “probleem” of wilt u alles uit de beschikbare vierkante meters halen. Neem dan nu vrijblijvend contact op en laat u verrassen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over:
Maatwerk oplossingen