Kleine tuin – ontwerp en aanleg

Portfolio Info

U kunt zowel in de zomer als in de winter optimaal van uw tuin genieten in een buitenkamer met lounge bank en open haard.

En dat het ook in een kleine tuin goed mogelijk is blijkt wel uit de tuin van 7 x 6 meter in Velserbroek die wij onderhanden namen. De tuin ligt op het zuiden maar doordat het huis van de overburen de zon al snel uit de tuin ontneemt hebben wij hiervoor een buitenkamer ontworpen met grote berging en lounge hoek. De houthaard (die nog niet op de foto te zien is) zal binnenkort tegen de achterwand tussen de maatwerk bankjes een plek krijgen.


Wens van de klant

De wens van de klant was om een strakke, moderne tuin met extra aandacht voor warmte, relaxen en bergruimte te laten ontwerpen. Binnen met buiten verbinden.


Materialen

De dikke eiken houten balken van 20×20 cm in combinatie met het duurzame Douglas hout geven het geheel een moderne en warme uitstraling. Er is gekozen voor een licht grijze tegel met een donkergrijze versie als kader. In de (tuin)buitenkamer is het zowel in de zomer als in de winter door de houthaard op elk moment warm en gezellig. Een goed lichtplan en de juiste planten maken het geheel af.


Ontwerp en aanleg

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij zorgen ervoor dat u weer maximaal kunt genieten van elke vierkante meter.

Neem contact op

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image
We hebben Alexander Haal nu twee keer ingezet voor een ontwerp en de realisatie en zijn erg tevreden over de kwaliteit en het resultaat.

Raymond & Tamara