Tuinontwerp en aanleg Nieuwveen

Portfolio Info

Sfeervol tuinontwerp met een pergola van douglashout, gras en leibomen.

Ook in Nieuwveen hebben we de tuin volgens het ontwerp van Assendelft kunnen aanleggen. De maten kwamen behoorlijk overeen en de ligging is ook in dit geval op het zuiden gericht. Het succes van deze tuin is de indeling. Sfeervol, verrassend doordat je niet in één keer het geheel kan overzien en met de juiste beplanting en verlichting kan je tijdens elk seizoen maximaal van je tuin genieten. Aangezien de zon het grootste deel van de dag in het eerste deel van de tuin komt is hier een terras geplaatst en in het achterste deel van de tuin een eetplek. Om niet alleen overdag maar ook s’avonds heerlijk te kunnen genieten van de eetplek is hier een zonnedoek geplaatst om de sfeer en gezelligheid vast te houden.

Gebruikte materialen, douglas en hardhout, natuurstenen tegels, leiplatanen, lavendel, diverse grassen en planten soorten, verlichting, palissade banden en echt gras.

Ontwerp

Wij ontwerpen uw tuin en verwerken al uw tuin ideeën of wensen naar een maatwerk oplossing of u nu zelf aan de slag gaat of het werk door ons laat verzorgen, wij zorgen ervoor dat u in 2018 er weer heerlijk bij zit.

Ook in Assendelft en Haarlem

De getoonde tuin is naast die in Nieuwveen ook in Assendelft en in Den Haag gerealiseerd.
Wilt u ook deze zomer van deze heerlijke tuin genieten, vanaf € 6500,- is het mogelijk.
(afhankelijk van de huidige staat van uw tuin, de materiaal keuze en aanvullende wensen)

Neem contact op 

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image

Dit jaar hebben wij samen ons eerste huis gekocht. Een nieuwbouwhuis, dus we konden alles inrichten naar onze smaak. We hebben veel gebruik gemaakt van Pinterest om onze smaak te bepalen en zo kwamen we ook veel tuinen tegen die ons erg aanspraken. We wilden graag een speelse tuin met veel verschillende elementen waar toch ook veel groen in zit. Uiteindelijk kwamen we een foto van een tuin tegen die ons zo erg aansprak dat we eigenlijk precies die tuin wilden realiseren. We klikten door naar de website van Alexander Haal en het bleek dat zijn bedrijf maar 20 km van ons vandaan zat. We hebben gelijk een afspraak gemaakt om de mogelijkheden door te spreken. Het was een hele fijne kennismaking waarbij we al onze wensen konden voorleggen en waarbij Alexander ook met veel ideeën en opties kwam. Het fijne was ook dat we bij de offerte een aantal 3D tekeningen kregen zodat we gelijk een beeld kregen hoe de tuin er uit zou komen te zien. Natuurlijk hebben we er voor gekozen om deze tuin te realiseren en we zijn onwijs blij met het resultaat. Hendriks hoveniers heeft het werk echt heel netjes uitgevoerd en kwam ook steeds met nieuwe ideeën en inbreng. Ook hij is vooraf een aantal keer langs geweest om de tuin te bekijken en alles door te spreken. Dit gaf ons een goed gevoel. Als er iets in de tuin aangepast moest worden kwamen ze het ook eerst netjes met ons overleggen. Veel aandacht en zorg voor het ontwerp en uitvoering van de tuin!

We zijn heel blij met het resultaat van onze tuin en hopen er straks in het voorjaar heerlijk van te kunnen gaan genieten!

Lisanne en Pim Janmaat.