Tuinontwerp en aanleg Amstelveen

Portfolio Info

Ook een kleine tuin kan prachtig zijn en door rekening te houden met de wensen van de klant en de ligging van de tuin is ook dit tuinontwerp geslaagd.

Dat de geringe afmeting van acht bij vijf meter geen belemmering hoeft te zijn voor een goed ontwerp blijkt wel uit een tuin die wij voor een klant in Amstelveen aangelegd hebben. De combinatie van de hardhouten lamel parket vlonder, eikenhouten maatwerk schuur met kunstriet afwerking, het tweede terras en de niveau verschillen zorgen ervoor dat de kleine tuin toch spanning en een sfeervolle invulling krijgt.

De combinatie van een waterloop, diverse gras- en riet soorten, acer, buxusbollen, 3 leibomen en een hand gemaakte hardhouten schutting maakt de tuin uniek en tijdloos.

Als inspiratie bron hebben we het eiland Bali genomen en zoveel mogelijk de sfeer en stijl in deze tuin laten terug komen.

Ontwerp en tuinaanleg:

Wij ontwerpen voor elke beurs een tuin, of u nu zelf de tuin gaat aanleggen of dat wij het voor u gaan verzorgen. Alles is mogelijk. Laat u verrassen en neem nu vrijblijvend contact met ons op.

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

 

Neem contact op