Tuinontwerp en aanleg Amstelveen

Portfolio Info

Van een maatwerk interieur tot de aanleg van een tuin.

In de lente van 2016 nam een klant uit Amstelveen met een maatwerk interieur probleem contact met ons op. Aangezien standaard kasten niet het gewenste resultaat konden leveren hebben wij hier twee kasten voor ontworpen en gerealiseerd met ruimte voor de wasmachine, droger en veel hang en kledingplanken. Grote deuren tot aan het plafond maken de ruimte nu strak en modern.

Een tuin om in te relaxen, te eten en om in te spelen.

Aansluitend zijn we verder gegaan met de tuin die sfeer en gezelligheid miste. Door de tuin in te delen naar functie/gebruik en te kijken naar de ligging is er een tuinontwerp gerealiseerd die daar wel aan voldoet. Door het terras aan te sluiten aan de woning die 25 cm hoger kwam te liggen dan de achtertuin hebben we het grote niveau verschil opgelost en heeft de tuin visueel meer ruimte gekregen. Van de oude schuur hebben we één meter ontnomen zodat deze gebruikt kon worden voor de buitenkeuken. In deze nieuwe buitenruimte is een grote open haard geplaatst die ook als BBQ te gebruiken is. De schuur is verder modern afgewerkt met een strakke stuc afwerking. De pergola van 12 cm dik douglas hout zorgt dat het één geheel vormt met de buitenkeuken. Aan de rechter zijde zijn 3 peren leibomen geplaatst met kunstgras. Door op de juiste plekken verlichting toe te voegen is ook s’avonds de tuin gezellig.

Bent u ook toe aan een nieuwe tuin waar al uw wensen in verwerkt zijn? Klik dan op de onderstaande link en maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda