Tuinontwerp en aanleg Assendelft

Portfolio Info

Sfeervol tuinontwerp met pergola en kunstgras

Door de zichtlijn van het hardhouten lamelpakket in de lengte te onderbreken worden twee ruimtes gecreëerd. De tuin krijgt meer spanning doordat hij onderbroken wordt en je hem niet in 1x kunt overzien. Aangezien de zon het grootste deel van de dag in het eerste deel van de tuin komt is hier een terras geplaatst en in het achterste deel van de tuin een eetplek. Om niet alleen overdag maar ook s’avonds heerlijk te kunnen genieten van de eetplek is hier een zonnedoek geplaatst om de sfeer en gezelligheid vast te houden.

Gebruikte materialen, douglas en hardhout, natuurstenen tegels, leiplatanen, diverse gras en planten soorten, verlichting, palissade banden en kunstgras.

Ontwerp

Wij ontwerpen uw tuin en verwerken al uw tuin ideeën of wensen naar een maatwerk oplossing of u nu zelf aan de slag gaat of het werk door ons laat verzorgen, wij zorgen ervoor dat u in 2017 er weer heerlijk bij zit.

Ook in Nieuwveen en Haarlem

De getoonde tuin is naast die in Assendelft nu ook in Nieuwveen en in Haarlem gerealiseerd.
Wilt u ook deze zomer van deze heerlijke tuin genieten, vanaf € 6500,- is het mogelijk.
(afhankelijk van de huidige staat van uw tuin, de materiaal keuze en aanvullende wensen)

Neem contact op

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image

Nadat we onze sleutel kregen van onze nieuwbouwhuis hebben we ons vol op onze nieuwe woning gestort. Voor wat betreft de tuin wilden we geen recht toe recht aan tuin, maar een originele tuin. Daarbij hadden we een heel pakket aan eisen, echter niet zoveel ruimte. Alexander heeft onze wensen in kaart gebracht en is aan de slag gegaan om een tuinontwerp te maken op basis van onze wensen. Hier kwam een heel mooi ontwerp uit en na wat kleine aanpassingen kon Alexander het ideale ontwerp voor onze tuin maken. Daarnaast heeft Alexander ook nog het tuinpad (wat een flinke uitdaging was) en de pergola bedacht en gebouwd. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat en krijgen veel complimenten van onze vrienden en buren. De tuin is een gezellige en knusse plek geworden waar ruimte is om te lounchen, te eten (BBQ’en) en voor ons zoontje om te spelen. Alexander bedankt!

Ruben & Fonna