Tuinontwerp en aanleg Amstelveen

Portfolio Info

Van een maatwerk interieur tot de aanleg van een tuin.

In de zomer van 2016 hebben wij bij een klant in Amstelveen de maatwerk inloopkasten op de eerste verdieping mogen realiseren. Na het afronden van deze mooie klus zijn we verder gegaan met het ontwerp voor de tuin. Na het doornemen van alle wensen van het gezin hebben we een wensenlijst kunnen opstellen voor jong en oud. De wensen waren dan ook heel divers, van spelen tot relaxen, van een peer eten van de boom tot heerlijk bbq’en in de open keuken onder de pergola. Door het niveau verschil heeft deze tuin in Amstelveen meer spanning gekregen en de combinatie van klinkers met de strakke tegels krijgt de tuin een sfeervolle en een moderne look.

We hebben voor het realiseren van de buitenkeuken één meter van de schuur moeten opofferen. Maar aangezien de schuur nu nog steeds groot genoeg was voor de fietsen hebben we dit zonder probleem kunnen doorvoeren.

Het kunstgras, de waterval en de verlichting maakt het geheel dan ook meer dan af.

Bent u ook toe aan een nieuwe tuin waar al uw wensen in verwerkt zijn? Klik dan op de onderstaande link en maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op

 Assendelft met pergola
Leidschendam
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image

Heel erg blij zijn wij met onze inloopkast en tuin. Voor de kastenkamer wilde we graag veel opbergruimte waarbij een raam en de locatie van de deur in de weg zaten voor standaard formaat kasten. Alexander heeft de kasten op maat gemaakt waarbij zelfs de wasmachine droger netjes hun eigen plek kregen. Voor de tuin hadden we wensen maar wisten ze zelf niet te creëren in de ruimte. Door de schuur kleiner te maken hebben we nu een heerlijk bbq-open haard hoek met de eettafel, een loungegedeelte en een speelgedeelte voor de kinderen. En dat in een relatief kleine tuin. Dank je wel voor de ideeën en het eindresultaat.