Tuinontwerp en aanleg – Den Haag

Portfolio Info

Relaxen en genieten van een moderne sfeervolle tuin in een nieuwbouw wijk van Den Haag.

Voor deze tuin heeft het ontwerp van Assendelft model gestaan. De vlakverdeling en zichtlijnen geven de tuin een natuurlijke spanning en door gebruik te maken van verschillende materialen en kleuren komt de tuin tot leven. Het hout in de tuintafel en in de vuurschaal bij de zithoek, de schutting van zwarte palen en het gras zorgen voor een balans. Het witte stalen frame van de eettafel en de zithoek maakt het geheel modern en tijdloos. De kaders van split zorgen voor een grafisch effect en zorg tevens voor de afwatering.

En om s’avonds ook van de tuin te kunnen genieten hebben we een lichtplan voor de tuin ontworpen dat de tuin in de avond uren tot leven laat komen.

Onze vakbekwame hovenier heeft het ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt en heeft een hele tevreden klant uit Den Haag aan ons portfolio toegevoegd.


Ontwerp

Wij ontwerpen uw tuin en verwerken al uw tuin ideeën of wensen naar een maatwerk oplossing of u nu zelf aan de slag gaat of het werk door ons laat verzorgen, wij zorgen ervoor dat u in het nieuwe jaar er weer heerlijk bij zit.

Overtuigd?

Neem contact op

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Leidschendam
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image

Alexander heeft voor ons de perfecte tuin ontworpen waar al onze wensen in zijn verwerkt. Het eindresultaat is boven verwachting. Zowel Alexander als de hovenier hebben op en top kwaliteit geleverd. Fijne mensen die met je meedenken, zeer vakkundig te werk gaan en passie voor hun vak hebben.

Heren, bedankt voor het ontwerp en de aanleg van onze prachtige tuin.

Sander & Genevieve