Tuinontwerp in de sfeer van Bali – Uithoorn

Portfolio Info

Uniek, sfeervol, functioneel en in de sfeer van het eiland Bali zijn de steekwoorden die wij in deze tuin moesten verwerken.

Dat de geringe afmeting van negen bij zes meter geen belemmering hoeft te zijn voor een goed ontwerp blijkt wel uit een tuin die wij voor een klant in Uithoorn ontworpen hebben. De combinatie van een sfeervolle tuinkamer van geimpregneerd douglas hout, een lamel parket vlonder en een gemetselde houthaard die tevens als bbq gebruikt kan worden zorgen ervoor dat je het gehele jaar van dit buitenverblijf kunt genieten.

De combinatie van de gebruikte materialen, de sfeer die gecreëerd wordt door de waterval, het looppad, de beplanting en de buitenkamer met open haard en zithoek maken de tuin uniek en tijdloos.

Als design feature hebben we de vuilcontainers verwerkt in de pergola en aan het oog onttrokken door deze vanaf de achterkant in een nis te verwerken zodat deze in de pergola te openen zijn.


Ontwerp

Wij ontwerpen uw tuin en verwerken al uw tuin ideeën of wensen naar een maatwerk oplossing of u nu zelf aan de slag gaat of het werk door ons laat verzorgen, wij zorgen ervoor dat u er weer heerlijk bij komt te zitten.

Overtuigd?

Wilt u ook zo’n mooie tuin neem dan nu vrijblijvend contact met ons op of bel 06-14186416

Neem contact op

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image

Altijd spannend of een ontwerp voldoet aan je verwachtingen. Alexander heeft dat zeker waar gemaakt en overtroffen! Wij gaan zeker met zijn tuinontwerp aan de slag en na realisatie gaan wij daar jaren van genieten. Nogmaals bedankt!

Arjan & Selma (Uithoorn)