Tuinontwerp – Laren

Portfolio Info

Van intake tot een 3D tuinontwerp met een luxe veranda en beplanting.

Is uw huis al naar wens maar weet u zich geen raad met de voortuin of achtertuin? Dan bekijken wij graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Dit kan variëren van een nieuwe indeling tot een compleet tuinontwerp. Wilt u luxe en comfort combineren met eventueel de wensen van uw kinderen zonder afbreuk te doen aan het ontwerp? Interior & Garden by Alexander Haal uit Amstelveen neemt graag deze zorg uit handen en ontwerpt een tuin die aan al uw wensen en eisen voldoet.


Tuinontwerp

Een goed ontwerp begint bij het in kaart brengen van de functie die de tuin bij u zal innemen. Daarnaast kijken we naar de ligging van de tuin, de gezinssamenstelling, persoonlijke wensen en de stijl die u aanspreekt en natuurlijk het budget wat u beschikbaar heeft.

Door de tuin goed in te delen op functie en ligging en hierbij rekening te houden met de zichtlijnen vanuit de woning zorgen wij ervoor dat de tuin luxe, de juiste functionaliteit en een tijdloze uitstraling krijgt.


Onze klant in Laren

Voor een klant in Laren hebben wij een tuin ontworpen waarbij functionaliteit, relaxen en genieten en weinig onderhoud als wens opgegeven waren. Door links en rechts in de tuin een terras te plaatsen ontstaan er twee plekken waar relaxen en activiteiten een functie krijgen. Zo kan onder de veranda gegeten en gerelaxt worden en aan de overzijde is het mogelijk dat hun kinderen ongestoord kunnen spelen. Het grasveld wordt onderbroken door een houten pad die voor de verbinding zorgt.

Tegen de groene haag komen 5 bakken van cortenstaal. In 2 van de bakken komen leiplatanen die verlicht worden doormiddel van In-lite grondspots, de overige bakken krijgen kleurige beplanting. Onder het keukenraam komen hortensia’s voor een sfeervol uitzicht. In de linkerbak grassen met een Japanse Esdoorn. De veranda zal gemaakt worden van douglas hout. Boven de eettafel hebben we Tom Dixon beat lights meegenomen in het ontwerp. De getoonde eettafel is onze eigen tafellijn van Noa design.

Wilt u ook een tuinontwerp mail of bel ons dan nu!

Neem contact op

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda