Tuinontwerp met veranda – Leidschendam

Portfolio Info

Het gehele jaar genieten van uw tuin, relaxen en gezellig samen tafelen tot in de late uurtjes.

Dat is zeker het geval in deze sfeervolle moderne tuin met een maatwerk veranda van douglashout.
De zichtlijnen vanuit de woonkamer nemen je door de gehele tuin mee tot aan de poort. Om het grote terras meer sfeer en spanning te geven hebben we gekozen voor een contrasterende tegel met een bloempatroon onder de tuintafel. Daarnaast hebben we drie grote potten aan de linkerzijde van de tuin geplaatst en als grafisch element en waterbuffer is een kader van Ardennersplit toegevoegd.

Met verlichting in de veranda, de borderbak en tegen de gevel van de woning is ook na zonsondergang en in de winter de tuin sfeervol.

Onze vakbekwame hovenier heeft het ontwerp tot in de puntjes uitgewerkt en heeft een hele tevreden klant uit Leidschendam gemeente Den Haag aan ons portfolio toegevoegd.


Ontwerp

Wij ontwerpen uw tuin en verwerken al uw tuin ideeën of wensen naar een maatwerk oplossing of u nu zelf aan de slag gaat of het werk door ons laat verzorgen, wij zorgen ervoor dat u in 2019 er weer heerlijk bij zit.

Overtuigd?

Neem contact op

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image

Wat een fantastisch ontwerp van onze nieuwe tuin. We waren er gelijk weg van. Heel prettig zaken doen met Alexander, maar zeker ook met de Hovenier. Ze hebben echt super vakwerk geleverd, wat ook op de foto’s te zien is. Onze droomtuin is geleverd en zie het resultaat. Een dikke pluim.
Heren, jullie zijn toppers, super bedankt.

Collin & Chitra