Entree renovatie

Renovatie appartementencomplex

Grote renovatie appartementencomplex Heemstede is afgerond.

Eind 2016 heeft de vereniging van eigenaren van de Scholtenlaan in Heemstede contact met ons opgenomen met de vraag of wij een renovatie ontwerp konden maken voor de twee bestaande entreegebouwen van de appartementencomplexen. Het complex bevindt zich op steenworp afstand van de Binnenweg, het centrum van Haarlem, Bennebroek en tegenover de Grote/Bavokerk.

De wensen waren duidelijk; “het moet er modern uitzien, functioneel en sfeervol zijn en vrij van fietsen en brommers”. Het ontwerp is tijdens een vergadering van de vve besproken en goedgekeurd. In juni 2017 zijn de werkzaamheden van start gegaan.

  • De nieuwe bestrating is aangelegd,
  • Gevel met houtlook planken van Trespa voorzien,
  • Bakstenen muur is afgewerkt met natuurstenen steenstrips,
  • Kozijnen hebben een donkergrijze afwerking gekregen,
  • Palissade bakken geplaatst en met beplating en verlichting afgewerkt,
  • Nieuwe locatie gecreëerd voor de fietsen met verlichting en beugels.

De zitbankjes worden in september geleverd en geplaatst.

Wilt u ook gaan renoveren of een goed ontwerp voor uw verbouwing neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op


 
Nieuwe indeling appartement

Verbouwing appartement in Amsterdam.

Appartement verbouwen en is het tijd voor een totaal nieuw interieur?

Dit was zeker het geval in Amsterdam waar een hoek appartement een totale make-over moest ondergaan. We hebben voor de klant die luxe, verrassende elementen en het hotel gevoel wilde iets unieks ontworpen.

Hal

De hal had een vreemde indeling, met een klein toilet en onpraktische hoekjes. Door het toilet iets op te schuiven en groter terug te plaatsen is de ruimte achter het oude toilet meer toegankelijk geworden. In de bruikbare ruimte die hierdoor ontstond hebben we ruimte gecreëerd voor de wasmachine, een voorraadkast en een garderobekast. Het geheel is visueel achter een lange wand waar de deuren in zijn verwerkt en daardoor aan het oog onttrokken.

Kleine luxe badkamer

De oude badkamer is verwijderd en bij de bestaande slaapkamer toegevoegd waardoor er visueel meer ruimte ontstaat. Op de plek waar de badkamer was is een grote maatwerk kastenwand gerealiseerd. Op de plek waar de oude kasten stonden is een maatwerk badkamer van 115×270 cm ontworpen. De badkamer lijkt nu bij gesloten deuren op een kast en is eenvoudig door de mozaïek deuren te openen. Een maatwerk wastafelmeubel, de grote spiegelwand en inloopdouche en de juiste afwerking maakt het interieurontwerp compleet.

Woonkamer

De woonkamer in het appartement heeft een iets andere indeling gekregen. De keuken heeft een schiereiland met een lage bar. De bar is met twee plekken aan te vullen door een uitklapbaar deel bij de wasbak te plaatsen. De flatpanel tv en audio apparatuur is in een maatwerk meubel weggewerkt. Verder heeft het gehele appartement een visgraat eikenhouten vloer.

Bent u enthousiast geworden en kan uw appartement ook een make-over gebruiken?

Neem contact op

Bekijk ook:

 
Een lichte en moderne keuken

3D keuken ontwerpen

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Naast de vormgeving en de functionaliteit van de nieuwe keuken is het natuurlijk ook erg belangrijk om te kijken naar de huidige beschikbare ruimte. Is de beschikbare ruimte wel optimaal of is een kleine ingreep de oplossing om weer jaren verder te kunnen.

Wij kijken verder dan puur de ruimte en ontwerpen de keukens tot in de kleinste detail ten behoeve van uw levensstijl. Wat is de juiste hoogte voor uw keukenblad, wilt u graniet, composiet of misschien wel hout. Wij nemen samen met u de mogelijkheden door, maken samen met u hierin een keuze en ontwerpen een 3D ontwerp. Geen onaangename verrassing achteraf. U weet nu al waar u straks aan staat te koken.

Samen met onze loodgieter, stukadoor en monteur weet u waar u aan toe bent.
Laat u uw keuken van ontwerp tot levering door ons regelen dan vervallen de ontwerpkosten.

Wilt u met ons ontwerp langs keuken leveranciers om goed te kunnen onderhandelen, ook dat is mogelijk.


Wij ontwerpen interieur en tuin oplossingen vanaf de oprit tot aan de zolder.

Bent u al overtuigd?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.


Algemene hoogte keukenblad

Over het algemeen ligt de hoogte van het keukenblad tussen de 90 en 95 cm. Hierbij geldt dat een hoogte van 90 cm geschikt is voor mensen die kleiner zijn dan 170 cm. Een hoogte van 95 cm is ideaal voor mensen met een lengte tussen de 170 en 195 cm.

 

 
plafond met indirecte verlichting

Appartement Heemstede

Van een verouderde flat naar een modern appartement

Dit appartement werd bewoond door een 90 jarige dame. Nadat ze de woning had verkocht is hij totaal verbouwd. Er is bewust gekozen voor een uniek en zeker niet standaard ontwerp. De entree heeft een verlaagd plafond gekregen met indirecte verlichting, dimbare spots en een garderobe kast.

Badkamer

De wens was om de badkamer een luxe uitstraling te geven. Om de beperkte ruimte optimaal te benutten is de ingang verplaatst naar de slaapkamer door middel van een schuifdeur in een dubbele wand. Mooie lichtgrijze 30×60 cm tegels in combinatie met stukwerk zorgen ervoor dat de kleine ruimte toch niet klein aanvoelt. De hardstenen wasbak op een maatwerk wastafel meubel met daarboven een spiegel met indirecte verlichting en een rvs kraan geven het luxe gevoel. De glazen wand met de inloopdouche maken de ruimte af.

Maatwerk TV meubel

In de slaapkamer is een maatwerk meubel ontworpen voor de TV en voor de boeken.

Keuken

De muren van de gesloten keuken zijn verwijderd hierdoor wordt de woonkamer visueel vergroot. In het verlaagde plafond is een beamer verwerkt. Voor de keuken is een L vorm gekozen met de nodige inbouw apparatuur.

 

 
3D ontwerp woonkamer met open haard.

3D ontwerp woonkamer, eetkamer, keuken

Wensen:

Een nieuw inrichtingsplan voor de woonkamer, open haard, eetplek voor 6 personen en een luxe keuken.

Ontwerp:

De gehele beneden verdieping krijgt een licht eikenhouten parket. Vanuit de hal kom je via glas in staal deuren in de eetkamer met een ruime open keuken. De eetkamer en keuken worden door middel van een houten lamellen wand gescheiden welke naar wens open of dicht te maken is van de woonkamer. In de woonkamer komt een open haard met een doorlopend opberg meubel. Tegen de tegenoverliggende muur komt een op maat gemaakte kastenwand.

Wilt u ook een uniek ontwerp voor uw woonkamer en/of keuken neem dan nu contact met ons op via de contact pagina of bel 06-14186416