Nieuwe indeling appartement

Verbouwing appartement in Amsterdam.

Appartement verbouwen en is het tijd voor een totaal nieuw interieur?

Dit was zeker het geval in Amsterdam waar een hoek appartement een totale make-over moest ondergaan. We hebben voor de klant die luxe, verrassende elementen en het hotel gevoel wilde iets unieks ontworpen.

Hal

De hal had een vreemde indeling, met een klein toilet en onpraktische hoekjes. Door het toilet iets op te schuiven en groter terug te plaatsen is de ruimte achter het oude toilet meer toegankelijk geworden. In de bruikbare ruimte die hierdoor ontstond hebben we ruimte gecreëerd voor de wasmachine, een voorraadkast en een garderobekast. Het geheel is visueel achter een lange wand waar de deuren in zijn verwerkt en daardoor aan het oog onttrokken.

Kleine luxe badkamer

De oude badkamer is verwijderd en bij de bestaande slaapkamer toegevoegd waardoor er visueel meer ruimte ontstaat. Op de plek waar de badkamer was is een grote maatwerk kastenwand gerealiseerd. Op de plek waar de oude kasten stonden is een maatwerk badkamer van 115×270 cm ontworpen. De badkamer lijkt nu bij gesloten deuren op een kast en is eenvoudig door de mozaïek deuren te openen. Een maatwerk wastafelmeubel, de grote spiegelwand en inloopdouche en de juiste afwerking maakt het interieurontwerp compleet.

Woonkamer

De woonkamer in het appartement heeft een iets andere indeling gekregen. De keuken heeft een schiereiland met een lage bar. De bar is met twee plekken aan te vullen door een uitklapbaar deel bij de wasbak te plaatsen. De flatpanel tv en audio apparatuur is in een maatwerk meubel weggewerkt. Verder heeft het gehele appartement een visgraat eikenhouten vloer.

Bent u enthousiast geworden en kan uw appartement ook een make-over gebruiken?

Neem contact op

Bekijk ook:

 
ontwerp en realisatie van maatwerk meubels

Eiken wastafelmeubel

Een eiken maatwerk wastafelmeubel

Voor een klant in een nieuwbouw wijk in Almere hebben we een maatwerk eiken wastafelmeubel ontworpen. In dit meubel zijn 2 lades en een ruimte voor handdoeken opgenomen. Daarnaast zorgen de 2 natuurstenen wasbakken voor de juiste wastafel hoogte van 90cm en zorgen de chrome kranen voor de gewenste luxe badkamer uitstraling.

Het grote voordeel is een uniek op maat gemaakt design meubel vervaardigd van het gewenste materiaal en afgewerkt met sanitair want totaal aan uw wens voldoet.

Overtuigd?
Wilt u ook een maatwerk wastafelmeubel??
Neem dan nu contact met ons op of bel 020-8224840 b.g.g. 06-14186416


Lees hier verder wat wij ook voor deze klant ontworpen en gerealiseerd hebben.
(walkin closet en slaapkamer indeling)

 

 
plafond met indirecte verlichting

Appartement Heemstede

Van een verouderde flat naar een modern appartement

Dit appartement werd bewoond door een 90 jarige dame. Nadat ze de woning had verkocht is hij totaal verbouwd. Er is bewust gekozen voor een uniek en zeker niet standaard ontwerp. De entree heeft een verlaagd plafond gekregen met indirecte verlichting, dimbare spots en een garderobe kast.

Badkamer

De wens was om de badkamer een luxe uitstraling te geven. Om de beperkte ruimte optimaal te benutten is de ingang verplaatst naar de slaapkamer door middel van een schuifdeur in een dubbele wand. Mooie lichtgrijze 30×60 cm tegels in combinatie met stukwerk zorgen ervoor dat de kleine ruimte toch niet klein aanvoelt. De hardstenen wasbak op een maatwerk wastafel meubel met daarboven een spiegel met indirecte verlichting en een rvs kraan geven het luxe gevoel. De glazen wand met de inloopdouche maken de ruimte af.

Maatwerk TV meubel

In de slaapkamer is een maatwerk meubel ontworpen voor de TV en voor de boeken.

Keuken

De muren van de gesloten keuken zijn verwijderd hierdoor wordt de woonkamer visueel vergroot. In het verlaagde plafond is een beamer verwerkt. Voor de keuken is een L vorm gekozen met de nodige inbouw apparatuur.

 

 
moderne keuken met glas in staal schuifdeur

3D ontwerp appartement Zandvoort

Wensen:

Verkoop ondersteunend ontwerp om een toekomstige koper te laten zien wat er met de woning mogelijk is.

Ontwerp:

Het appartement is van een twee kamer naar een drie kamer appartement aangepast. De badkamer heeft een grote inloopdouche gekregen en twee wasbakken met een grote spiegel. De hal wordt door middel van een glas in staal schuifdeur afgesloten van de woonkamer. Door de oude keuken te verwijderen ontstaat hier ruimte om de tweede slaapkamer te realiseren met een raampartij en openslaande deur naar een balkon. De nieuwe keuken is hierdoor een paar meter de kamer ingekomen. De kamer zelf is modern ingericht waardoor het geheel een grotere doelgroep zal aanspreken.


Wilt u ook weten wat er bij u mogelijk is?
Wij ontwerpen elke gewenste interieur aanpassing vanaf de voordeur tot aan het balkon.

Bent u overtuigd?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak of neem voor meer informatie nu contact met ons op.

 

 
moderne en luxe badkamer

3D luxe badkamer

Van elke ruimte is een luxe en moderne badkamer te maken! 

In het hiernaast afgebeelde ontwerp is er niet echt sprake van een kleine badkamer maar eerder van een boven gemiddelde afmeting. Een pracht ruimte om met de juiste indeling het gevoel van luxe en weldaad tot leven te brengen. We houden dan ook altijd rekening met de functie, looprichting, sfeer en natuurlijk de wensen van de klant.

Door de ruimte te verdelen in een natte en droge groep is het voor bijvoorbeeld een toilet of wastafel bezoeker mogelijk om de ruimte weer te verlaten met droge voeten. Wat wel zo fijn is.

De inloopdouche en het vrijstaande bad geven de ruimte het wellness gevoel. En door de juiste combinatie van tegels en stukwerk, een maatwerk badkamermeubel en het juiste sanitair is ook dit badkamer ontwerp uniek en tijdloos.

Maar ook van een kleine badkamer is een luxe en moderne badkamer te creëren!

Want ook daar weten wij raad mee. Voor een appartement in Amsterdam hebben wij een totaal nieuwe indeling ontworpen. lees verder…

Waar wij goed in zijn…

Is de juiste verhouding vinden, unieke toepassingen verzinnen in de beschikbare ruimte door gebruik te maken van mooie materialen.

Neem contact op

Bekijk ook:

 

 

3D Moderne badkamer

Wensen:

Een moderne badkamer met 2 wasbakken, voldoende ruimte voor handdoeken en toiletspullen en een ruime inloopdouche.

Ontwerp:

De L vormige badkamer is van alle gemakken voorzien. Veel bergruimte en een grote verwarmde spiegel. De inloopdouche heeft een nis voor de verzorgingsproducten. Zie de afbeeldingen voor het resultaat.

Wilt u ook een uniek ontwerp voor uw badkamer neem dan nu contact met ons op.