Aftimmerwerk voor zolder en slaapkamer

Maatwerk kasten voor logeer en een slaapkamer

De beste oplossing voor een zolderkamer waar standaard niet voldoet is een maatwerk interieur.

Wij ontwerpen en verwerken al uw wensen in de gewensten houtsoort, dessin en kleur. De timmerman zorgt dan ook dat het eindresultaat geheel volgens uw wensen en het interieur ontwerp opgeleverd zal gaan worden.

Dat wij naast het interieur ontwerp of de styling van uw woning ook de interieurbouw voor ons rekening nemen maakt het voor u overzichtelijk en gemakkelijk.

Neem contact op


Wens van de klant

Voor een klant in Hoofddorp was de wens duidelijk, ze willen vooral veel kastruimte. De kledingkasten moeten strak, modern en functioneel zijn. Daarnaast knieschotten in de logeer en de een slaapkamer en drie nieuwe vensterbanken. Nadat de 3D ontwerpen goed gekeurd waren kon de timmerman aan het werk. Op locatie zijn de kasten gemonteerd en afgewerkt.


Materialen

Voor een strakke afwerking hebben we gekozen voor een watervaste MDF in 18 mm dikte. Als afwerking een aantal lagen wit Ral 9016 semi gloss. En om de deuren netjes te laten sluiten zijn Soft-close scharnieren van Grass gemonteerd.


Ontwerpstudio

Heeft u ook een interieur “probleem” of wilt u alles uit de beschikbare vierkante meters halen. Neem dan nu vrijblijvend contact op en laat u verrassen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over:
Maatwerk oplossingen

 

 
Nieuwe indeling appartement

Verbouwing appartement in Amsterdam.

Appartement verbouwen en is het tijd voor een totaal nieuw interieur?

Dit was zeker het geval in Amsterdam waar een hoek appartement een totale make-over moest ondergaan. We hebben voor de klant die luxe, verrassende elementen en het hotel gevoel wilde iets unieks ontworpen.

Hal

De hal had een vreemde indeling, met een klein toilet en onpraktische hoekjes. Door het toilet iets op te schuiven en groter terug te plaatsen is de ruimte achter het oude toilet meer toegankelijk geworden. In de bruikbare ruimte die hierdoor ontstond hebben we ruimte gecreëerd voor de wasmachine, een voorraadkast en een garderobekast. Het geheel is visueel achter een lange wand waar de deuren in zijn verwerkt en daardoor aan het oog onttrokken.

Kleine luxe badkamer

De oude badkamer is verwijderd en bij de bestaande slaapkamer toegevoegd waardoor er visueel meer ruimte ontstaat. Op de plek waar de badkamer was is een grote maatwerk kastenwand gerealiseerd. Op de plek waar de oude kasten stonden is een maatwerk badkamer van 115×270 cm ontworpen. De badkamer lijkt nu bij gesloten deuren op een kast en is eenvoudig door de mozaïek deuren te openen. Een maatwerk wastafelmeubel, de grote spiegelwand en inloopdouche en de juiste afwerking maakt het interieurontwerp compleet.

Woonkamer

De woonkamer in het appartement heeft een iets andere indeling gekregen. De keuken heeft een schiereiland met een lage bar. De bar is met twee plekken aan te vullen door een uitklapbaar deel bij de wasbak te plaatsen. De flatpanel tv en audio apparatuur is in een maatwerk meubel weggewerkt. Verder heeft het gehele appartement een visgraat eikenhouten vloer.

Bent u enthousiast geworden en kan uw appartement ook een make-over gebruiken?

Neem contact op

Bekijk ook:

 
Een lichte en moderne keuken

3D keuken ontwerpen

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Naast de vormgeving en de functionaliteit van de nieuwe keuken is het natuurlijk ook erg belangrijk om te kijken naar de huidige beschikbare ruimte. Is de beschikbare ruimte wel optimaal of is een kleine ingreep de oplossing om weer jaren verder te kunnen.

Wij kijken verder dan puur de ruimte en ontwerpen de keukens tot in de kleinste detail ten behoeve van uw levensstijl. Wat is de juiste hoogte voor uw keukenblad, wilt u graniet, composiet of misschien wel hout. Wij nemen samen met u de mogelijkheden door, maken samen met u hierin een keuze en ontwerpen een 3D ontwerp. Geen onaangename verrassing achteraf. U weet nu al waar u straks aan staat te koken.

Samen met onze loodgieter, stukadoor en monteur weet u waar u aan toe bent.
Laat u uw keuken van ontwerp tot levering door ons regelen dan vervallen de ontwerpkosten.

Wilt u met ons ontwerp langs keuken leveranciers om goed te kunnen onderhandelen, ook dat is mogelijk.


Wij ontwerpen interieur en tuin oplossingen vanaf de oprit tot aan de zolder.

Bent u al overtuigd?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.


Algemene hoogte keukenblad

Over het algemeen ligt de hoogte van het keukenblad tussen de 90 en 95 cm. Hierbij geldt dat een hoogte van 90 cm geschikt is voor mensen die kleiner zijn dan 170 cm. Een hoogte van 95 cm is ideaal voor mensen met een lengte tussen de 170 en 195 cm.

 

 
eikenfineer meubelhout, maatwerk inloopkast.

Slaapkamer ontwerp, walkin closet

Slaapkamer

Aangezien het hier om een nieuwbouw woning gaat en het huis nog gebouwd moet worden is het nog erg eenvoudig om muren te verzetten en aanpassingen door te voeren. Van de twee slaapkamers hebben we 1 kamer met 3 ruimtes gemaakt. De slaapkamer is groter geworden en op de wand zal een tv scherm gemonteerd worden. Door middel van schuifdeuren worden de ruimtes van elkaar gescheiden.

Werkplek

Door het voorste gedeelte te gebruiken als werkplek is hier s’avonds maar ook overdag fijn te werken. De werkplek is dusdanig achter de wand gepositioneerd waardoor het niet storend is vanuit het slaapgedeelte. Ook deze ruimte is af te sluiten door de schuifdeur.

Inloopkast

De inloopkast zal worden vervaardigd van meubel platen met eikenhout fineer. Links en rechts zal dezelfde indeling krijgen en in het midden komt een deel wat gebruikt kan worden voor schoenen en sieraden.

Wilt u ook een uniek ontwerp voor uw slaapkamer neem dan nu contact met ons op.

 
plafond met indirecte verlichting

Appartement Heemstede

Van een verouderde flat naar een modern appartement

Dit appartement werd bewoond door een 90 jarige dame. Nadat ze de woning had verkocht is hij totaal verbouwd. Er is bewust gekozen voor een uniek en zeker niet standaard ontwerp. De entree heeft een verlaagd plafond gekregen met indirecte verlichting, dimbare spots en een garderobe kast.

Badkamer

De wens was om de badkamer een luxe uitstraling te geven. Om de beperkte ruimte optimaal te benutten is de ingang verplaatst naar de slaapkamer door middel van een schuifdeur in een dubbele wand. Mooie lichtgrijze 30×60 cm tegels in combinatie met stukwerk zorgen ervoor dat de kleine ruimte toch niet klein aanvoelt. De hardstenen wasbak op een maatwerk wastafel meubel met daarboven een spiegel met indirecte verlichting en een rvs kraan geven het luxe gevoel. De glazen wand met de inloopdouche maken de ruimte af.

Maatwerk TV meubel

In de slaapkamer is een maatwerk meubel ontworpen voor de TV en voor de boeken.

Keuken

De muren van de gesloten keuken zijn verwijderd hierdoor wordt de woonkamer visueel vergroot. In het verlaagde plafond is een beamer verwerkt. Voor de keuken is een L vorm gekozen met de nodige inbouw apparatuur.

 

 
3D ontwerp woonkamer met open haard.

3D ontwerp woonkamer, eetkamer, keuken

Wensen:

Een nieuw inrichtingsplan voor de woonkamer, open haard, eetplek voor 6 personen en een luxe keuken.

Ontwerp:

De gehele beneden verdieping krijgt een licht eikenhouten parket. Vanuit de hal kom je via glas in staal deuren in de eetkamer met een ruime open keuken. De eetkamer en keuken worden door middel van een houten lamellen wand gescheiden welke naar wens open of dicht te maken is van de woonkamer. In de woonkamer komt een open haard met een doorlopend opberg meubel. Tegen de tegenoverliggende muur komt een op maat gemaakte kastenwand.

Wilt u ook een uniek ontwerp voor uw woonkamer en/of keuken neem dan nu contact met ons op via de contact pagina of bel 06-14186416

 
moderne keuken met glas in staal schuifdeur

3D ontwerp appartement Zandvoort

Wensen:

Verkoop ondersteunend ontwerp om een toekomstige koper te laten zien wat er met de woning mogelijk is.

Ontwerp:

Het appartement is van een twee kamer naar een drie kamer appartement aangepast. De badkamer heeft een grote inloopdouche gekregen en twee wasbakken met een grote spiegel. De hal wordt door middel van een glas in staal schuifdeur afgesloten van de woonkamer. Door de oude keuken te verwijderen ontstaat hier ruimte om de tweede slaapkamer te realiseren met een raampartij en openslaande deur naar een balkon. De nieuwe keuken is hierdoor een paar meter de kamer ingekomen. De kamer zelf is modern ingericht waardoor het geheel een grotere doelgroep zal aanspreken.


Wilt u ook weten wat er bij u mogelijk is?
Wij ontwerpen elke gewenste interieur aanpassing vanaf de voordeur tot aan het balkon.

Bent u overtuigd?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak of neem voor meer informatie nu contact met ons op.

 

 
moderne en luxe badkamer

3D luxe badkamer

Van elke ruimte is een luxe en moderne badkamer te maken! 

In het hiernaast afgebeelde ontwerp is er niet echt sprake van een kleine badkamer maar eerder van een boven gemiddelde afmeting. Een pracht ruimte om met de juiste indeling het gevoel van luxe en weldaad tot leven te brengen. We houden dan ook altijd rekening met de functie, looprichting, sfeer en natuurlijk de wensen van de klant.

Door de ruimte te verdelen in een natte en droge groep is het voor bijvoorbeeld een toilet of wastafel bezoeker mogelijk om de ruimte weer te verlaten met droge voeten. Wat wel zo fijn is.

De inloopdouche en het vrijstaande bad geven de ruimte het wellness gevoel. En door de juiste combinatie van tegels en stukwerk, een maatwerk badkamermeubel en het juiste sanitair is ook dit badkamer ontwerp uniek en tijdloos.

Maar ook van een kleine badkamer is een luxe en moderne badkamer te creëren!

Want ook daar weten wij raad mee. Voor een appartement in Amsterdam hebben wij een totaal nieuwe indeling ontworpen. lees verder…

Waar wij goed in zijn…

Is de juiste verhouding vinden, unieke toepassingen verzinnen in de beschikbare ruimte door gebruik te maken van mooie materialen.

Neem contact op

Bekijk ook:

 

 

3D Moderne badkamer

Wensen:

Een moderne badkamer met 2 wasbakken, voldoende ruimte voor handdoeken en toiletspullen en een ruime inloopdouche.

Ontwerp:

De L vormige badkamer is van alle gemakken voorzien. Veel bergruimte en een grote verwarmde spiegel. De inloopdouche heeft een nis voor de verzorgingsproducten. Zie de afbeeldingen voor het resultaat.

Wilt u ook een uniek ontwerp voor uw badkamer neem dan nu contact met ons op.