Aftimmerwerk voor zolder en slaapkamer

Maatwerk kasten voor logeer en een slaapkamer

De beste oplossing voor een zolderkamer waar standaard niet voldoet is een maatwerk interieur.

Wij ontwerpen en verwerken al uw wensen in de gewensten houtsoort, dessin en kleur. De timmerman zorgt dan ook dat het eindresultaat geheel volgens uw wensen en het interieur ontwerp opgeleverd zal gaan worden.

Dat wij naast het interieur ontwerp of de styling van uw woning ook de interieurbouw voor ons rekening nemen maakt het voor u overzichtelijk en gemakkelijk.

Neem contact op


Wens van de klant

Voor een klant in Hoofddorp was de wens duidelijk, ze willen vooral veel kastruimte. De kledingkasten moeten strak, modern en functioneel zijn. Daarnaast knieschotten in de logeer en de een slaapkamer en drie nieuwe vensterbanken. Nadat de 3D ontwerpen goed gekeurd waren kon de timmerman aan het werk. Op locatie zijn de kasten gemonteerd en afgewerkt.


Materialen

Voor een strakke afwerking hebben we gekozen voor een watervaste MDF in 18 mm dikte. Als afwerking een aantal lagen wit Ral 9016 semi gloss. En om de deuren netjes te laten sluiten zijn Soft-close scharnieren van Grass gemonteerd.


Ontwerpstudio

Heeft u ook een interieur “probleem” of wilt u alles uit de beschikbare vierkante meters halen. Neem dan nu vrijblijvend contact op en laat u verrassen.

Neem contact op

Wilt u meer informatie over:
Maatwerk oplossingen

 

 
Entree renovatie

Renovatie appartementencomplex

Grote renovatie appartementencomplex Heemstede is afgerond.

Eind 2016 heeft de vereniging van eigenaren van de Scholtenlaan in Heemstede contact met ons opgenomen met de vraag of wij een renovatie ontwerp konden maken voor de twee bestaande entreegebouwen van de appartementencomplexen. Het complex bevindt zich op steenworp afstand van de Binnenweg, het centrum van Haarlem, Bennebroek en tegenover de Grote/Bavokerk.

De wensen waren duidelijk; “het moet er modern uitzien, functioneel en sfeervol zijn en vrij van fietsen en brommers”. Het ontwerp is tijdens een vergadering van de vve besproken en goedgekeurd. In juni 2017 zijn de werkzaamheden van start gegaan.

  • De nieuwe bestrating is aangelegd,
  • Gevel met houtlook planken van Trespa voorzien,
  • Bakstenen muur is afgewerkt met natuurstenen steenstrips,
  • Kozijnen hebben een donkergrijze afwerking gekregen,
  • Palissade bakken geplaatst en met beplating en verlichting afgewerkt,
  • Nieuwe locatie gecreëerd voor de fietsen met verlichting en beugels.

De zitbankjes worden in september geleverd en geplaatst.

Wilt u ook gaan renoveren of een goed ontwerp voor uw verbouwing neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op


 
moderne tuin in amstelveen

Tuinontwerp en aanleg Amstelveen

Van een maatwerk interieur tot de aanleg van een tuin.

In de zomer van 2016 hebben wij bij een klant in Amstelveen de maatwerk inloopkasten op de eerste verdieping mogen realiseren. Na het afronden van deze mooie klus zijn we verder gegaan met het ontwerp voor de tuin. Na het doornemen van alle wensen van het gezin hebben we een wensenlijst kunnen opstellen voor jong en oud. De wensen waren dan ook heel divers, van spelen tot relaxen, van een peer eten van de boom tot heerlijk bbq’en in de open keuken onder de pergola. Door het niveau verschil heeft deze tuin in Amstelveen meer spanning gekregen en de combinatie van klinkers met de strakke tegels krijgt de tuin een sfeervolle en een moderne look.

We hebben voor het realiseren van de buitenkeuken één meter van de schuur moeten opofferen. Maar aangezien de schuur nu nog steeds groot genoeg was voor de fietsen hebben we dit zonder probleem kunnen doorvoeren.

Het kunstgras, de waterval en de verlichting maakt het geheel dan ook meer dan af.

Bent u ook toe aan een nieuwe tuin waar al uw wensen in verwerkt zijn? Klik dan op de onderstaande link en maak vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op

 Assendelft met pergola
Leidschendam
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image

Heel erg blij zijn wij met onze inloopkast en tuin. Voor de kastenkamer wilde we graag veel opbergruimte waarbij een raam en de locatie van de deur in de weg zaten voor standaard formaat kasten. Alexander heeft de kasten op maat gemaakt waarbij zelfs de wasmachine droger netjes hun eigen plek kregen. Voor de tuin hadden we wensen maar wisten ze zelf niet te creëren in de ruimte. Door de schuur kleiner te maken hebben we nu een heerlijk bbq-open haard hoek met de eettafel, een loungegedeelte en een speelgedeelte voor de kinderen. En dat in een relatief kleine tuin. Dank je wel voor de ideeën en het eindresultaat.

 
Nieuwe indeling appartement

Verbouwing appartement in Amsterdam.

Appartement verbouwen en is het tijd voor een totaal nieuw interieur?

Dit was zeker het geval in Amsterdam waar een hoek appartement een totale make-over moest ondergaan. We hebben voor de klant die luxe, verrassende elementen en het hotel gevoel wilde iets unieks ontworpen.

Hal

De hal had een vreemde indeling, met een klein toilet en onpraktische hoekjes. Door het toilet iets op te schuiven en groter terug te plaatsen is de ruimte achter het oude toilet meer toegankelijk geworden. In de bruikbare ruimte die hierdoor ontstond hebben we ruimte gecreëerd voor de wasmachine, een voorraadkast en een garderobekast. Het geheel is visueel achter een lange wand waar de deuren in zijn verwerkt en daardoor aan het oog onttrokken.

Kleine luxe badkamer

De oude badkamer is verwijderd en bij de bestaande slaapkamer toegevoegd waardoor er visueel meer ruimte ontstaat. Op de plek waar de badkamer was is een grote maatwerk kastenwand gerealiseerd. Op de plek waar de oude kasten stonden is een maatwerk badkamer van 115×270 cm ontworpen. De badkamer lijkt nu bij gesloten deuren op een kast en is eenvoudig door de mozaïek deuren te openen. Een maatwerk wastafelmeubel, de grote spiegelwand en inloopdouche en de juiste afwerking maakt het interieurontwerp compleet.

Woonkamer

De woonkamer in het appartement heeft een iets andere indeling gekregen. De keuken heeft een schiereiland met een lage bar. De bar is met twee plekken aan te vullen door een uitklapbaar deel bij de wasbak te plaatsen. De flatpanel tv en audio apparatuur is in een maatwerk meubel weggewerkt. Verder heeft het gehele appartement een visgraat eikenhouten vloer.

Bent u enthousiast geworden en kan uw appartement ook een make-over gebruiken?

Neem contact op

Bekijk ook:

 
Houtopslag, diverse grassen

Tuinontwerp en aanleg Amstelveen

Ook een kleine tuin kan prachtig zijn en door rekening te houden met de wensen van de klant en de ligging van de tuin is ook dit tuinontwerp geslaagd.

Dat de geringe afmeting van acht bij vijf meter geen belemmering hoeft te zijn voor een goed ontwerp blijkt wel uit een tuin die wij voor een klant in Amstelveen aangelegd hebben. De combinatie van de hardhouten lamel parket vlonder, eikenhouten maatwerk schuur met kunstriet afwerking, het tweede terras en de niveau verschillen zorgen ervoor dat de kleine tuin toch spanning en een sfeervolle invulling krijgt.

De combinatie van een waterloop, diverse gras- en riet soorten, acer, buxusbollen, 3 leibomen en een hand gemaakte hardhouten schutting maakt de tuin uniek en tijdloos.

Als inspiratie bron hebben we het eiland Bali genomen en zoveel mogelijk de sfeer en stijl in deze tuin laten terug komen.

Ontwerp en tuinaanleg:

Wij ontwerpen voor elke beurs een tuin, of u nu zelf de tuin gaat aanleggen of dat wij het voor u gaan verzorgen. Alles is mogelijk. Laat u verrassen en neem nu vrijblijvend contact met ons op.

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

 

Neem contact op

 
Een lichte en moderne keuken

3D keuken ontwerpen

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Naast de vormgeving en de functionaliteit van de nieuwe keuken is het natuurlijk ook erg belangrijk om te kijken naar de huidige beschikbare ruimte. Is de beschikbare ruimte wel optimaal of is een kleine ingreep de oplossing om weer jaren verder te kunnen.

Wij kijken verder dan puur de ruimte en ontwerpen de keukens tot in de kleinste detail ten behoeve van uw levensstijl. Wat is de juiste hoogte voor uw keukenblad, wilt u graniet, composiet of misschien wel hout. Wij nemen samen met u de mogelijkheden door, maken samen met u hierin een keuze en ontwerpen een 3D ontwerp. Geen onaangename verrassing achteraf. U weet nu al waar u straks aan staat te koken.

Samen met onze loodgieter, stukadoor en monteur weet u waar u aan toe bent.
Laat u uw keuken van ontwerp tot levering door ons regelen dan vervallen de ontwerpkosten.

Wilt u met ons ontwerp langs keuken leveranciers om goed te kunnen onderhandelen, ook dat is mogelijk.


Wij ontwerpen interieur en tuin oplossingen vanaf de oprit tot aan de zolder.

Bent u al overtuigd?

Maak dan nu vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op.


Algemene hoogte keukenblad

Over het algemeen ligt de hoogte van het keukenblad tussen de 90 en 95 cm. Hierbij geldt dat een hoogte van 90 cm geschikt is voor mensen die kleiner zijn dan 170 cm. Een hoogte van 95 cm is ideaal voor mensen met een lengte tussen de 170 en 195 cm.

 

 
ontwerp en realisatie van maatwerk meubels

Eiken wastafelmeubel

Een eiken maatwerk wastafelmeubel

Voor een klant in een nieuwbouw wijk in Almere hebben we een maatwerk eiken wastafelmeubel ontworpen. In dit meubel zijn 2 lades en een ruimte voor handdoeken opgenomen. Daarnaast zorgen de 2 natuurstenen wasbakken voor de juiste wastafel hoogte van 90cm en zorgen de chrome kranen voor de gewenste luxe badkamer uitstraling.

Het grote voordeel is een uniek op maat gemaakt design meubel vervaardigd van het gewenste materiaal en afgewerkt met sanitair want totaal aan uw wens voldoet.

Overtuigd?
Wilt u ook een maatwerk wastafelmeubel??
Neem dan nu contact met ons op of bel 020-8224840 b.g.g. 06-14186416


Lees hier verder wat wij ook voor deze klant ontworpen en gerealiseerd hebben.
(walkin closet en slaapkamer indeling)

 

 
Een tuinontwerp met pergola in velserbroek

Kleine tuin – ontwerp en aanleg

U kunt zowel in de zomer als in de winter optimaal van uw tuin genieten in een buitenkamer met lounge bank en open haard.

En dat het ook in een kleine tuin goed mogelijk is blijkt wel uit de tuin van 7 x 6 meter in Velserbroek die wij onderhanden namen. De tuin ligt op het zuiden maar doordat het huis van de overburen de zon al snel uit de tuin ontneemt hebben wij hiervoor een buitenkamer ontworpen met grote berging en lounge hoek. De houthaard (die nog niet op de foto te zien is) zal binnenkort tegen de achterwand tussen de maatwerk bankjes een plek krijgen.


Wens van de klant

De wens van de klant was om een strakke, moderne tuin met extra aandacht voor warmte, relaxen en bergruimte te laten ontwerpen. Binnen met buiten verbinden.


Materialen

De dikke eiken houten balken van 20×20 cm in combinatie met het duurzame Douglas hout geven het geheel een moderne en warme uitstraling. Er is gekozen voor een licht grijze tegel met een donkergrijze versie als kader. In de (tuin)buitenkamer is het zowel in de zomer als in de winter door de houthaard op elk moment warm en gezellig. Een goed lichtplan en de juiste planten maken het geheel af.


Ontwerp en aanleg

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij zorgen ervoor dat u weer maximaal kunt genieten van elke vierkante meter.

Neem contact op

> Bekijk hier meer tuinen
• Amstelveen met buitenkeuken
 Assendelft met pergola
Den Haag
Laren met veranda
Nieuwveen met pergola
Uithoorn met veranda 3D
Velserbroek met veranda

Review image
We hebben Alexander Haal nu twee keer ingezet voor een ontwerp en de realisatie en zijn erg tevreden over de kwaliteit en het resultaat.

Raymond & Tamara

 
plafond met indirecte verlichting

Appartement Heemstede

Van een verouderde flat naar een modern appartement

Dit appartement werd bewoond door een 90 jarige dame. Nadat ze de woning had verkocht is hij totaal verbouwd. Er is bewust gekozen voor een uniek en zeker niet standaard ontwerp. De entree heeft een verlaagd plafond gekregen met indirecte verlichting, dimbare spots en een garderobe kast.

Badkamer

De wens was om de badkamer een luxe uitstraling te geven. Om de beperkte ruimte optimaal te benutten is de ingang verplaatst naar de slaapkamer door middel van een schuifdeur in een dubbele wand. Mooie lichtgrijze 30×60 cm tegels in combinatie met stukwerk zorgen ervoor dat de kleine ruimte toch niet klein aanvoelt. De hardstenen wasbak op een maatwerk wastafel meubel met daarboven een spiegel met indirecte verlichting en een rvs kraan geven het luxe gevoel. De glazen wand met de inloopdouche maken de ruimte af.

Maatwerk TV meubel

In de slaapkamer is een maatwerk meubel ontworpen voor de TV en voor de boeken.

Keuken

De muren van de gesloten keuken zijn verwijderd hierdoor wordt de woonkamer visueel vergroot. In het verlaagde plafond is een beamer verwerkt. Voor de keuken is een L vorm gekozen met de nodige inbouw apparatuur.

 

 
3D ontwerp woonkamer met open haard.

3D ontwerp woonkamer, eetkamer, keuken

Wensen:

Een nieuw inrichtingsplan voor de woonkamer, open haard, eetplek voor 6 personen en een luxe keuken.

Ontwerp:

De gehele beneden verdieping krijgt een licht eikenhouten parket. Vanuit de hal kom je via glas in staal deuren in de eetkamer met een ruime open keuken. De eetkamer en keuken worden door middel van een houten lamellen wand gescheiden welke naar wens open of dicht te maken is van de woonkamer. In de woonkamer komt een open haard met een doorlopend opberg meubel. Tegen de tegenoverliggende muur komt een op maat gemaakte kastenwand.

Wilt u ook een uniek ontwerp voor uw woonkamer en/of keuken neem dan nu contact met ons op via de contact pagina of bel 06-14186416