Van interieurontwerp tot een inrichting met design maatwerk.

Vanuit de gemeente Amstelveen is Interior & Garden by Alexander Haal actief met interieur aanpassingen, styling en inrichting van appartementen en huizen. Samen met een architect, binnenhuisadviseur, stylist en/of interieurbouwer zorgen wij ervoor dat uw woonwensen uitkomen. Voor elk budget en smaak is er een passende oplossing.


Verbouwadvies en interieurstyling

Of u nu droomt van een nieuwbouw woning, waar al uw wensen en idealen op een creatieve wijze verwerkt worden of een aanpassing van uw huidige woning. Wij zorgen ervoor dat de beschikbare vierkante meters optimaal gebruikt worden en door vak specialisten (van timmerman, loodgieter tot stukadoor) tot in de puntjes afgewerkt worden. Ook wanneer de oppervlakte minimaal is kunnen wij met uniek maatwerk toch een optimale en functionele ruimte voor u creëren.
Middels ons heldere stappenplan werken we naar een sfeervol persoonlijke interieur toe, waarbij te denken valt aan diverse stijlen; van een modern rustig interieur of een design interieur met veel kleur tot een landelijk interieur met een moderne uitstraling. Door middel van een 3D ontwerp zal het eind resultaat straks zeker geheel naar verwachting zijn.

Neem contact op


Styling

Het styling team van Interior & Garden by Alexander Haal gaat graag met u in gesprek om van uw inrichting iets bijzonders en samenhangends te maken. Naast meubels en accessoires kunnen wij ook adviseren in keuzes van vloeren, keukens en badkamers. Wij ontnemen graag uw kostbare tijd en energie. Ons team begeleidt elk project met evenveel aandacht en enthousiasme!

Neem contact op


Verkoopstyling

Om uw woning te gaan verkopen zijn kwalitatief goede foto’s een absolute must. Storende elementen of erg sprekende kleuren kunnen de ruimte nadelig beïnvloeden, waardoor een mogelijke koper onnodig afhaakt. Een styling advies kan ervoor zorgen dat met een kleine investering de verkoop versnelt en de woning zelfs een meerwaarde kan opleveren. En dat voor een kleine investering.

Neem contact op


Zelf doen?

Bent u zelf handig en wilt u alleen een 2 of 3D ontwerp? Ook dat is mogelijk al vanaf €150,-. Met ons ontwerp kunt u direct aan de slag. Het is natuurlijk ook mogelijk om met het ontwerp bij keuken leveranciers of badkamer specialisten een scherpe prijs te onderhandelen.

Neem contact op
of bekijk onze portfolio


Prijzen

Onze prijzen zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen, het formaat van de ruimte en de te verrichten werkzaamheden. Bel ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een kosteloos intakegesprek eventueel bij u op locatie.

Neem contact op


Wilt u uw tuin of balkon aanpakken of wilt u uw keuken of badkamer laten opknappen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Weet u niet waar u moet beginnen? Zoekt u naar praktische oplossingen voor kleinere ruimtes? Of wilt u een tekening van een professional, om zo meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij helpen u door uw project of verbouwing heen.

Bij al onze projecten houden wij rekening met uw leefstijl, lichtinval en eventueel bestaand meubilair. U zult zich er zeker thuis voelen!

Interior & Garden by Alexander Haal: de totaaloplossing bij uw verbouwing.

Van ontwerp tot de realisatie van uw slaapkamerHotelkamer op zolderRuime badkamer met inloopdouche en bubbelbad
Glas in staal deur en 2 glas in staal ramenNieuwe indeling appartement