Heeft u een oplossing nodig voor een probleem in uw interieur, met een maatwerk interieurinrichting weet onze timmerman dit op te lossen.

Maatwerk voor waar een standaard oplossing niet voldoen. Wilt u een nachtkastje op een plek waar een normaal kastje niet past of niet het gewenste resultaat oplevert? Een walkin closet in een kamer die nu als opslaghok gebruikt wordt of een badkamermeubel van bijvoorbeeld eikenhout die wel past en geheel naar wens is ontworpen? De meubelontwerper van Interior & Garden by Alexander Haal zorgt naast het ontwerp ook voor de realisatie van uw klus.


Interieurinrichting

Heeft u te weinig opslag mogelijkheden of kunt u de juiste kast maar niet vinden, samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn en ontwerpen wij een stijlvolle maatwerk kast in de juiste kleur en het gewenste materiaal. Heeft u zelf een kast ontworpen of heeft u een voorbeeld van een kast die u opmaat wilt laten maken, ook dat is mogelijk.

Voor elk budget is er een oplossing. Neem nu contact op en laat u overtuigen.

Neem contact op


Interieurbouw

Interior & Garden by Alexander Haal is de specialist voor het realiseren van maatwerk op het gebied van interieurbouw voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Zo ontwerpen en maken wij o.a. kasten, wanden, tafels, badkamermeubelen en keukens. Maar ook voor een balie en wandbekleding of de inrichting van uw winkel of kantoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op


Een timmerman voor uw interieur of tuin nodig?

Heeft u een timmerman nodig voor een timmerklus in uw woning of tuin? Wij verzorgen het aftimmeren van bijvoorbeeld uw zolder, badkamer, keuken of voor een andere maatwerk interieur aanpassing. Aansluitend zorgt onze stukadoor en schilder voor de gewenste afwerking.

Maar ook voor uw tuin is maatwerk de oplossing om uw wensen uit te laten komen. Van pergola tot een tuinkamer met een luxe lounge zithoek.

Hiernaast ziet u een aantal maatwerk oplossingen die wij voor klanten hebben verzorgt.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem contact op


Tuin en interieur voorbeelden die door ons zijn gerealiseerd:

Ontwerp en aanleg tuin met tuinkamer te Velserbroek
Ontwerp en realisatie wastafelmeubel te Almere
Ontwerp en realisatie walkin closet te Almere

Ga naar Interior design
Ga naar tuinontwerp en aanleg

Aftimmerwerk voor zolder en slaapkamerIkea lades in een maatwerk kast van Alexander Haalmaatwerk walkin closet en interieur aanpassingenmaatwerk nachtkastje van eikenhout20 cm dikke eikenhouten balkenMaatwerk tuinbank en pergolabuitenhuis van eiken en douglas hout.Een tuin met een maatwerk verandaeiken maatwerk wastafelmeubel