Van tuinadvies tot tuinontwerp en de aanleg van uw tuin.

Wij zorgen dat uw tuin weer klaar is voor een lange zomer of beter nog; voor alle seizoenen!

Is uw huis al naar wens maar weet u zich geen raad met de voortuin of achtertuin? Dan bekijken wij graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Dit kan variëren van een nieuwe indeling tot een compleet tuinontwerp. Wilt u luxe en comfort combineren met eventueel de wensen van uw kinderen, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp? Interior & Garden by Alexander Haal uit Amstelveen neemt graag deze zorg uit handen en ontwerpt een tuin die aan al uw wensen en eisen voldoet.

Een goed ontwerp begint bij het in kaart brengen van de functie die de tuin bij u zal innemen. Daarnaast kijken we naar de ligging van de tuin, de gezinssamenstelling, persoonlijke wensen, de stijl die u aanspreekt en natuurlijk het budget dat u beschikbaar heeft.
Door de tuin goed in te delen op functie en ligging en hierbij rekening te houden met de zichtlijnen vanuit de woning zorgen wij ervoor dat de tuin luxe, de juiste functionaliteit en een tijdloze uitstraling krijgt. Wij houden rekening met vele aspecten, waar u zelf wellicht niet eens aan denkt bij het inrichten van uw tuin.

Benieuwd naar wat wij kunnen met uw tuin? Bel ons nu, zodat deze zomer al kunt genieten?

Neem contact op


Voor een ontwerp van uw voor- of achtertuin, met de gewenste planten en bomen.

Wilt u een voor- of achtertuin of misschien wel uw stadstuin met weinig onderhoud of vindt u het juist heerlijk om hiermee bezig te zijn? Wij ontwerpen een tuin in de gewenste stijl met de bijbehorende planten en bomen. Aansluitend zorgt een goed verlichtingsplan dat uw tuin ook in de avond tot leven komt.

Wilt u meer informatie over het snoeien van uw appelboom, plataan kersenboom of het bijhouden van een buxus klik dan op de tekst.

Zelf geen groene vingers? Het is natuurlijk ook mogelijk om de tuin door ons aan te laten leggen.

Neem contact op


Veranda, pergola of een tuinkamer

Wij vertalen uw wensen naar een op maat gemaakt ontwerp dat past bij uw tuin. Of dat een hardhouten terras is of een aluminium veranda, een pergola van douglas of een tuinkamer met van eikenhout; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een pergola afgewerkt met een zonnedoek zorgt ervoor dat u vanaf de lente tot de herfst een fijn buiten verblijf heeft. De pergola is natuurlijk ook goed te combineren met een buitenkeuken. Wij bekijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op


Wij verzorgen:

  • Tuinontwerp
  • Beplanting / bomen en struiken
  • Bestraten
  • Pergola, veranda, tuinkamer
  • Schutting
  • Timmerwerk
  • Verlichting
  • Afvoeren tuinafval

Uw beschikbare ruimte optimaal benutten is een uitdaging die wij graag aangaan.


Wilt u meer werk van ons zien?

Bekijk dan onze Projecten.
Of neem nu contact met ons op.

Ga via deze link verder naar de afdeling
Interieurontwerp

Tuin met alle luxe en gemakken voorzien.Van ontwerp tot aanleg van uw tuinmaatwerk design tuinkamer van eiken / douglashoutTuinkamer met open haard3D tuin in ibiza stijl in zandvoortIbiza in zandvoort met dit tuinontwerpTuinontwerp en aanleg